Met de start van het nieuwe schooljaar opende de Jan Ligthartschool de deuren niet alleen voor alle scholieren, maar nu ook voor peuters! 

Zij zijn van harte welkom in de nieuwe PeuterSpeelGroep (PSG). Daarnaast startte de school met een eigen BuitenSchoolseOpvang (BSO). Kinderen krijgen bij de PSG “Eigen – Wijs” , van de Jan Ligthartschool, alle ruimte om te spelen, te leren, te groeien en te genieten.

Samen spelen, speelgoed delen en communiceren. De kinderen werken zo aan vertrouwen in zichzelf en anderen. Spelen kan drie dagdelen per week, waarbij ze in eerste instantie open zijn op maandag, woensdag en donderdag van 8.30 tot 12.00 uur.

De BuitenSchoolseOpvang “Eigen – Wijs” biedt voorschoolse en naschoolse opvang, evenals opvang tijdens de vakantie- en studiedagen in een huiselijke sfeer. Op het buitenterrein kunnen kinderen tussen 4 en 12 jaar aan allerlei leuke activiteiten meedoen.

Deze activiteiten worden samen georganiseerd met de kinderen op basis van eigen voorstellen en ontwikkeling. Naast het (buiten) spelen ondernemen ze ook allerlei creatieve, muzikale, denk en bewegingsactiviteiten, waarbij kinderen vrij zijn om wel of niet mee te doen.

De BSO is ’s morgens geopend van 7.30 tot 8.30 uur en ’s middags van 14.15 tot 18.00 uur.

Inschrijven kan via de website van de school.

Geef een antwoord