Aan het werk bij IJsselgraaf

Zin in een nieuwe baan in het onderwijs, de kinderopvang of bij het servicebureau? Wil jij ook dat kinderen de schooltijd van hun leven krijgen? Dit is het idee: jij doet waar jíj goed in bent. Jouw mening wordt gehoord. Je werkt met leuke collega’s, die zien wie jij bent en wat jij kunt.

Wij zijn nieuwsgierig naar jou. Wat is jouw expertise, talent en passie? Je kunt er alle ruimte voor pakken bij IJsselgraaf. Je mag jezelf zijn. Je hebt invloed en kunt het verschil maken. We hebben elkaar nodig, ook om samen plezier te maken.

IJsselgraaf, Spelenderwijs, IJsselpool

Waar ga je aan het werk? Wil je lesgeven aan jonge of oudere kinderen: welkom bij IJsselgraaf! Als invalkracht kun je aan de slag via onze IJsselpool. Wil je werken met peuters of in de buitenschoolse opvang, dan is Spelenderwijs jouw plek. Heb je een andere wens? Je zit sowieso goed bij ons: met 16 scholen in 9 dorpen en circa 2900 leerlingen is er veel mogelijk.

Ben je net afgestudeerd? Ervaren vakspecialist? Iederéén krijgt de ruimte om te groeien bij IJsselgraaf. In de scholen en kindcentra, bovenschools en binnen ons servicebureau vind je volop kansen om kennis te delen. En om je verder te ontwikkelen? IJsselgraaf maakt werk van vakmanschap

Meer weten, open solliciteren?

Wij stellen ons voor: IJsselgraaf  en Spelenderwijs.

Bekijk alvast jouw eigen koersboekje

Scroll ↓ voor het overzicht van vacatures.

Open sollicitaties zijn altijd welkom.

Vind je het spannend, een eerste onderwijsbaan? Je kan rekenen op goede begeleiding van onze kant.

onze vacatures
IJsselgraaf 150 WebP
P&O Medewerker – 20 uur per week

Staat jouw vacature hier niet tussen?

Je kan altijd een open sollicitatie insturen. Klik op de onderstaande knop om jouw gegevens achter te laten.

eigen-wijs

Op elke school en in elke groep geven we onderwijs op eigen-wijze. We geven elkaar alle ruimte om het anders te kunnen, durven en mogen doen. We willen graag dat kinderen en professionals hun verantwoordelijkheid nemen en het lef hebben om het op hun eigen
manier te doen.

passie

We zijn trots op ons werk en betrokken bij IJsselgraaf. We leveren met onze deskundigheid, energie en bevlogenheid een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen, onze collega’s en onszelf. We geven elkaar ruimte om onze passie te ontdekken en te (be)leven. En we begeleiden kinderen in het vinden van hun talenten en passie. Dat is wat ons werk zo bijzonder maakt.

respect

Binnen IJsselgraaf mag je zijn wie je bent. Dat geldt voor iedereen: kinderen, leerkrachten, ondersteuners, leidinggevenden. We zijn niet voor niets een openbare school. We scheppen een veilig klimaat waarin aandacht is voor verschillen. En waar ruimte is voor iedereen om
belangrijke dingen met elkaar te bespreken.

ambitie

We zijn bijzonder nieuwsgierig en willen veel bereiken. We willen dat iedereen elke dag beter wordt, groeit. We geloven in een levenlang leren, voor onszelf en voor de kinderen. We hebben het lef om kritisch naar onszelf te kijken en dat met anderen te delen. We grijpen de mogelijkheden aan om elke dag te leren!

Bedankt voor je sollicitatie. 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Kijk ook in je SPAM-folder.

Vergeet niet om ook je CV te uploaden.