ACTUEEL

donderdag 25 november 2021

Peuterspeelgroep De Huet opent haar deuren!

Op maandag 7 maart is er een nieuwe peuterspeelgroep in de wijk geopend.

Peuters van 2 tot 4 jaar kunnen in basisschool De Huet aan de Wolborgenmate 2 op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag spelenderwijs de wereld ontdekken.

Joanne Lam, directeur van basisschool De Huet vertelt: “Wij vinden het belangrijk dat kinderen zich in een veilige en vertrouwde omgeving kunnen ontwikkelen. Dat vinden we niet alleen voor de kinderen die vanaf hun 4e jaar bij ons op school komen, maar zeker ook voor jongere kinderen.

Op onze school zijn we al heel wat jaren bezig om een rijke leeromgeving in te richten. Naast onze aandacht voor vakken als rekenen, taal en lezen, is er op onze school ook ruimte voor nieuwsgierig onderzoeken en samen werken. Ook in onze peuterspeelgroep zijn deze waarden erg belangrijk.”

OBS De Huet heeft een prachtig groen schoolplein waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen met elkaar. Ook is er een gezellige kindvriendelijke ruimte ingericht, waar Maaike Metselaar, pedagogisch medewerkster van Spelenderwijs, de peuters vanaf 7 maart warm welkom heet.

Joanne Lam vertelt verder: “Ik ben trots op onze school, op ons team en onze kinderen. Op onze school kijken we goed naar kinderen, we kijken naar wat ze nodig hebben en proberen hen op die manier het beste uit zichzelf te laten halen. Dat doen we steeds in goed overleg met ouders en we zien dat zowel ouders als kinderen dat waarderen. Die mooie samenwerking tussen ouders, kinderen en het team op De Huet, dat zou ik voor elk kind vanaf 2 jaar wensen!”

Meer informatie over onze peutergroep kunt u vinden op de website van Spelenderwijs  of op de website van OBS De Huet

En wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar onze peuteropvang en onze school, kunt u op de website van de school ook een afspraak maken voor een rondleiding.

donderdag 25 november 2021
ijsselgraaf-logo-2018

Hieronder vindt u de meest recente beslisboom voor leerlingen van 0 t/m 12 jaar.

Bedankt voor je sollicitatie. 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Kijk ook in je SPAM-folder.

Vergeet niet om ook je CV te uploaden.