Digitale geletterdheid

In een steeds digitaler wordende samenleving is het essentieel dat onze kinderen de nodige vaardigheden ontwikkelen om succesvol te kunnen deelnemen aan de digitale wereld.

Op de scholen van Scholengroep IJsselgraaf zetten we ons actief in om onze kinderen te voorzien van een solide basis in digitale geletterdheid.

We zien digitale geletterdheid als een integraal onderdeel van het (onderwijs)aanbod. We begrijpen dat digitale vaardigheden niet alleen nodig zijn voor specifieke beroepen, maar ook in het dagelijks leven en voor verdere studies.

Daarom streven we ernaar om onze kinderen een breed scala aan digitale vaardigheden aan te leren, zodat ze zelfverzekerd en competente (digitale) burgers worden.

Om ervoor te zorgen dat onze professionals op de hoogte zijn (en blijven) van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitale geletterdheid, investeren we in professionele ontwikkelingstrajecten. We organiseren regelmatig workshops, trainingen en bijeenkomsten waarin medewerkers nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun kennis kunnen vergroten.

Bedankt voor je sollicitatie. 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Kijk ook in je SPAM-folder.

Vergeet niet om ook je CV te uploaden.