Aan het werk bij IJsselgraaf

IJsselgraaf, Spelenderwijs, IJsselpool

Waar ga je aan het werk? Wil je lesgeven aan jonge of oudere kinderen: welkom bij IJsselgraaf! Als invalkracht kun je aan de slag via onze IJsselpool. Wil je werken met peuters of in de buitenschoolse opvang, dan is Spelenderwijs jouw plek. Heb je een andere wens? Je zit sowieso goed bij ons: met 16 scholen in 9 dorpen en circa 2900 leerlingen is er veel mogelijk.

Ben je net afgestudeerd? Ervaren vakspecialist? Iederéén krijgt de ruimte om te groeien bij IJsselgraaf. In de scholen en kindcentra, bovenschools en binnen ons servicebureau vind je volop kansen om kennis te delen. En om je verder te ontwikkelen? IJsselgraaf maakt werk van vakmanschap

Wij houden jouw sollicitatie zes maanden in portefeuille. Wil je jouw gegevens eerder laten verwijderen uit onze database, dan kun je dit via personeel@ijsselgraaf.nl aan ons doorgeven. Door het versturen van het open sollicitatie formulier geef je ons toestemming jouw gegevens op te slaan in onze database van open sollicitaties. De gegevens zijn alleen toegankelijk voor onze medewerkers van de afdeling P&O.

Verstuur hier jouw open sollicitatie

Upload hier jouw CV en motivatiebrief

Verzoek: voeg je naam toe aan de naam van het document.

Wacht met het verzenden van het formulier tot de bestanden zijn geüpload (100%).


Gegevens delen

Scholengroep IJsselgraaf en Kinderopvang Spelenderwijs werken nauw samen vanuit de besturenstichting IJsselgraaf Spelenderwijs.

Om jou een eventueel passend vacatureaanbod te kunnen doen, worden jouw gegevens tussen beide organisaties gedeeld.

Vind je het spannend, een eerste onderwijsbaan? Je kan rekenen op goede begeleiding van onze kant.

eigen-wijs

Op elke school en in elke groep geven we onderwijs op eigen-wijze. We geven elkaar alle ruimte om het anders te kunnen, durven en mogen doen. We willen graag dat kinderen en professionals hun verantwoordelijkheid nemen en het lef hebben om het op hun eigen
manier te doen.

passie

We zijn trots op ons werk en betrokken bij IJsselgraaf. We leveren met onze deskundigheid, energie en bevlogenheid een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen, onze collega’s en onszelf. We geven elkaar ruimte om onze passie te ontdekken en te (be)leven. En we begeleiden kinderen in het vinden van hun talenten en passie. Dat is wat ons werk zo bijzonder maakt.

respect

Binnen IJsselgraaf mag je zijn wie je bent. Dat geldt voor iedereen: kinderen, leerkrachten, ondersteuners, leidinggevenden. We zijn niet voor niets een openbare school. We scheppen een veilig klimaat waarin aandacht is voor verschillen. En waar ruimte is voor iedereen om
belangrijke dingen met elkaar te bespreken.

ambitie

We zijn bijzonder nieuwsgierig en willen veel bereiken. We willen dat iedereen elke dag beter wordt, groeit. We geloven in een levenlang leren, voor onszelf en voor de kinderen. We hebben het lef om kritisch naar onszelf te kijken en dat met anderen te delen. We grijpen de mogelijkheden aan om elke dag te leren!

Bedankt voor je sollicitatie. 

Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding per e-mail. Kijk ook in je SPAM-folder.

Vergeet niet om ook je CV te uploaden.